TÜFAD Balıkesir'den Dilber'e tam destek

TÜFAD Balıkesir

Ankara`daki 22.Tüfad genel kurulunda Balıkesir li genel başkan İsmail Dilber yeniden seçilirken Can Cangök`te yönetim kuruluna girdi.






Önceki gün Ankara'da 22.Olağan Genel Kurulunu yapan Türkiye Futbol Antrenörleri 1997'den bu yana Genel Başkanlık yapan eski Balıkesirspor'lu İsmail Dilber'e Balıkesir Şubesi tam destek verirken Başkan Can Cangök Yönetim Kurulu listesinde yer aldı




Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Balıkesir Şubesi, Başkan Can Cangök ile beraber genel merkez delegelerinin de hazır bulunduğu kafile Pazar akşamı Ankara'ya gitti. Ankara Yeni Mahalle Urankent, Nazım Hikmet Kongre ve toplantı salonunda gerçekleşen oğlan genel kurulda Balıkesirspor'un 1975-1976 yılında şimdiki Spor Toto Süper Lig'de oynayan kadrosunda yer alan İsmail Dilber yeniden  genel başkan seçildi.



CAN CANGÖK YÖNETİM'DE


Tek listenin yer aldığı 22.Olağan Genel Kurul'da TÜFAD Balıkesir Şubesi Başkanı Can Cangök yedek yönetim kurulu listesinde yer aldı. Başkan Cangök Balıkesir Şubesi olarak her zaman destek gördüğümüz Genel Başkanımız İsmail Dilber'in vereceği her göreve hazırız. Genel Merkez delegesi arkadaşlarımız ile beraber Ankara'ya gidip genel kurulda bulunduk. 50.Yıla doğru projesi ile göreve gelen yeni Genel Başkanımız İsmail Diber ve TÜFAD yönetimine çalışmalarında başarılar dilerim. Bizleri yorucu Ankara yolculuğunda yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerim ve genel merkez delegesi arkadaşlarıma gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim dedi. TÜFAD Balıkesir Şubesi kafilesi genel kurul sonrası Anıtkabir'i ziyaret etti.



ÜNLÜLER GEÇİDİ

Ankara'da gerçekleşen 22.olağan Genel Kurula TÜFAD Kurucu üyesi eski genel başkan Günaydın Özyurt, Onursal Başkan Özkan Sümer, Milli Takımlar Teknik Direktörleri Metin Türel, Fethi Demircan, Çetin Güler ve Tınaz Tırpan, Elazığspor T.Direktörü Yılmaz Vural, Trabzonspor Sportif Direktörü Giray Bulak ve 1000 civarı delege antrenör hazır bulundu.

Balıkesirspor'u çalıştıran eski teknik direktörlerden Nihat Atacan, Mahmut Evren, Mehmet Demirtaş ve eski kaptanlardan Kazım Ergül ile Balıkesir kafilesi eski günlere giderlerken  Balıkesirspor'un bu sezon PTT 1.Lig'e çıkması gerektiği görüşünde birleştiler.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı